METAKINGS

 Mettakings (MTK) is het governance-token van de Mettakings Universe.



Het is een BEP-20-token. MTK-houders komen in aanmerking voor incentives als ze hun tokens inzetten, deelnemen aan het spel en stemmen over kritieke bestuurskwesties. Bovendien kunnen spelers $ MTK verdienen door deel te nemen aan verschillende games in het Mettakings-universum en door door gebruikers gegenereerde inhoud in te dienen.

Ons doel met Mettakings is om innovatieve en intrigerende prikkels te bieden voor zowel gamers als ontwikkelaars. De hierboven geschetste technieken hebben twee hoofddoelen: spelers stimuleren om met Mettakings deel te nemen en ze tegelijkertijd motiveren om hun tokens te sparen om zo extra prikkels te claimen. Het decentraliseren van eigendom en controle van metaging. We willen dat Mettakings de eerste game wordt die volledig eigendom is van en wordt beheerd door de spelers.

Dit biedt een oneindig aantal opties, maar moet met de nodige voorzichtigheid worden aangepakt. Historisch gezien zijn initiatieven verlaten en stagneerden ze onder het mom van 'decentralisatie'. De transitie naar een echt decentrale organisatie zal in de loop van de tijd stapsgewijs plaatsvinden. De communautaire schatkist zal begin 2022 operationeel zijn.

De Community Committee zal fondsen gaan ontvangen via Mettakings en een percentage van de inzetbeloningen. Uiteindelijk, nadat het netwerk voldoende decentraal is gegroeid, zal deze commissie worden bestuurd door MTK stakeholder.


Voor meer informatie: 

Website — https://xeggex.com/

Twitter -https://twitter.com/xeggex

Telegram -https://t.me/xeggex

Github_https://github.com/xeggex

Reddit_https://www.reddit.com/r/XeggexTalk

market_https://xeggex.com/markets


Tomohoon

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3198788

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Why is Euler.Tools a solid investment?

MobilityGuru - aims to improve and integrate entire marketplaces into one simple online marketplace platform

Review JAX Netowrk | Stable and Scalable Blockchain Technology